DB-og

DoubleButton: nooit meer een vals alarm

 

DoubleButton is een nieuw draadloos anti-overvalsysteem van Ajax Systems. Stof- en spatwaterdichte behuizing, knoppen met volledige bescherming tegen onbedoeld klikken, communicatie met de hub op een afstand tot 1.300 m en een werkingsduur van vijf jaar met de ingebouwde accu. DoubleButton levert al deze functies en dat in een kleine lichte behuizing.

Maak kennis met de eerste elegante oplossing op de markt voor overvalalarmen voor thuis en in uw bedrijf. DoubleButton combineert goed ontworpen ergonomie, Ajax-technologieën en de expertise van beveiligingsbedrijven van over de hele wereld. Het beveiligingssysteem activeert het alarm alleen als beide knoppen tegelijkertijd worden ingedrukt. Door een speciaal plastic tussenschotje in het systeem kunt u het alarm niet per ongeluk activeren. DoubleButton kan als afstandsbediening veilig worden meegenomen in uw broekzak of om uw nek worden gehangen. Stof en waterspatten hebben geen invloed op de werking van het apparaat.

DoubleButton kan een bevestigd alarm genereren: een aparte gebeurtenis die het beveiligingssysteem doorgeeft aan een meldkamer om alle twijfel over de werkelijkheid van de dreiging weg te nemen. Een bevestigd alarm kan worden gegenereerd door beide toetsen twee keer op een andere manier in te drukken: kort en lang indrukken in een willekeurige volgorde. Dit houdt in dat de gebruikers moeten worden geïnstrueerd en dat patrouilles niet onnodig worden uitgezonden. Een dergelijke aanpak van valse alarmen wordt al gebruikt in het Verenigd Koninkrijk, waar de politie een boete kan opleggen en niet meer zal monitoren in het geval van een onnodig bezoek.

Verborgen mogelijkheden

Terwijl een patrouille naar de plaats van het incident gaat, kan het Ajax-beveiligingssysteem al beginnen de dreiging te stoppen. Als u het systeem hiervoor wilt klaarmaken, moet u een scenario instellen voor automatiseringsapparaten die worden geactiveerd door een DoubleButton-alarm. De ingebouwde relais kunnen bijvoorbeeld elektrische sloten op discrete wijze vergrendelen, een rookmachine activeren of de rolluiken laten zakken. Wees volledig voorbereid op indringers, met een arsenaal aan functies.

Altijd op de juiste plaats

We hebben Holder ontwikkeld zodat u DoubleButton aan een oppervlak kunt bevestigen. Met deze houder blijft het apparaat mobiel te gebruiken. Met één klik plaatst u DoubleButton waar u hem nodig heeft: onder een tafel, bij een voordeur of bij een kassa. En u maakt het apparaat net zo gemakkelijk weer los. U hoeft hiervoor de behuizing van DoubleButton niet uit elkaar te halen of gereedschap te gebruiken. Holder is een universele houder: het is ook geschikt voor Button, een slimme paniekknop.

DoubleButton is een nieuw draadloos anti-overvalsysteem van Ajax Systems. Stof- en spatwaterdichte behuizing, knoppen met volledige bescherming tegen onbedoeld klikken

DoubleButton geeft aan dat het alarm aan de hub is doorgegeven door een led in het frame te laten knipperen. Aan de achterkant zit een klein lusgaatje. DoubleButton is verkrijgbaar in wit en zwart