Alarmsystemen

Direct gewaarschuwd bij onraad, een veilig gevoel.

 

Als u op zoek bent naar een beveiligingssysteem voor uw huis of bedrijfspand, weet u waarschijnlijk niet waar u moet beginnen.

Een alarmsysteem beschermt u en uw eigendommen tegen inbraak en brand. Het is een veilig gevoel wanneer u weet dat u direct op de hoogte gesteld wordt wanneer dat nodig is.

Elk alamsysteem wordt door ons op maat samengesteld voor uw specifieke eisen en wensen, hierdoor bent u altijd optimaal beveiligd. 

Hoe werkt het alarmsysteem?

Ontdek hoe een alarmsysteem werkt. Wij leggen u graag het verschil uit tussen draadloze en bedradesystemen en hoe individuele sensoren in huis werken.

 

Heb ik een Meldkamer koppeling nodig?

Elk alarmsysteem dat u kiest, kan 24 uur per dag worden bewaakt om ervoor te zorgen dat een geactiveerd alarm een bemande meldkamer op de hoogte brengt om politie of brandweer te sturen. Ons alarmsysteem beschikt standaard over een virtuele meldkamer, deze alarmeert u geheel gratis en zonder abonnement bij onraad.

 

Bescherm uw huis en inboedel tegen inbraak en brand met een gecertificeerd alarmsysteem. Zorg voor maximale veiligheid en weet dat er direct actie wordt ondernomen als dat nodig is. Kies voor het basis alarmsysteem en breid deze zelf uit met extra componenten. Zo heeft u een alarmsysteem op maat gemaakt voor uw woning en wensen. Feenstra geeft u graag advies voor optimale bescherming. Uiteraard wordt het systeem professioneel geïnstalleerd door onze monteur.

Vroegtijdige bewegingsdetectie

door geavanceerde combimelders

Draadloze detectors

met een bereik tot 2000 meter

Snelle installatie mogelijk

Door eigen gekwalificeerde monteurs

Volledige bediening met telefoon

Met de GRATIS app

Automatische in- en uitschakel herinneringen

Door middel van Geofence

Batterij levensduur 5 tot 7 jaar!

Gratis vervanging i.c.m. ons serviceplan

24/7 monitoring van uw alarmsysteem

wij ondernemen direct actie bij storing